Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Što drugi kažu o Microsoft proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o SideWinder X5 mišu

Listopad 21, 2009

Što drugi kažu o Microsoft proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o SideWinder X5 mišu

PC EKSPERT portal objavio je recenziju o SideWinder X5 Microsoft gaming mišu. Kakve je dojmove ostavio na autoricu teksta pročitajte u daljnjem tekstu

PC EKSPERT portal objavio je recenziju o SideWinder X5 Microsoft gaming mišu. Kakve je dojmove ostavio na autoricu teksta pročitajte u daljnjem tekstu. Prenosimo vam dio objavljenog članka.

"Vanjskim izgledom se SideWinder X5 ne razlikuje puno od svog starijeg brata. Ono što se ističe je, kao odrezani, lijevi dio miša na kojem počivaju dva velika okrugla gumba te tri mala gumbića s gornje strane ispod velikog kotačića. Razlika u odnosu na lanjski model je u tome što X5 - ica ima zaobljenije linije, pogotovo s desne strane na mjestu malog prsta.

Ono što mu nedostaje u odnosu na prošlogodišnju verziju je težina. X5 je jako lagan i kad ga se uzme u ruku (čak i u ženskoj ruci) te nožice s različitim otporom. No za razliku od "orginala" X5 je presvučen materijalom koji je otporan na vlagu i koji održava miš suhim čak i po vrućinama kada se ruke jako znoje, a pogotovo kod igranja u ne klimatiziranim prostorima. Dimenzije miša su 128x77,7x40,9 mm (DxŠxV).

Što se tiče same konstrukcije miša ona je, kako smo već naveli, gotovo ista kao na SideWinderu osim što je X5 malo položeniji. Desni i lijevi gumb su izrađeni od jednog komada koji se račva na sredini gdje je umetnut dio na kojem se nalazi plastični kotačić te tri gumbića koja služe za mijenjanje DPI osjetljivosti. Također, ovdje se nalazi i "quick launch" gumb koji omogućuje pristupanje Microsoft PC gamiging featurima što u prijevodu znači da ćete pritiskanjem toga gumbića pokrenuti Games meni u Visti. To je ujedno i jedini gumb koji se ne može reprogramirati. Ono što je vrlo praktično su upravo 3 mala gumbića s gornje strane miša pomoću kojih se može trenutno mijenjati DPI osjetljivost između 400, 800 i 2000 ili možete podesiti osjetljivost putem softvera kako vama najbolje odgovara. Maksimalna brzina, odnosno osjet pokreta je 45 inča u sekundi, uz maksimalno ubrzanje od 20g."

Zrinka Lukšić, PC EKSPERT, listopad 2009.

Članak na PC EKSPERT stranicama pročitajte ovdje.

Naručite SideWinder X5 u ASBIS eShopu.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.